شناسهٔ خبر: 54309 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

پنج نویسنده برتر حال‌حاضر بریتانیا انتخاب شدند

منتقدان، صاحب‌نظران و نویسندگان در یک نظرسنجی شرکت کردند و آلی اسمیت، کازوئو ایشی‌گورو، و هیلاری منتل را به عنوان بهترین نویسندگان حالِ حاضر بریتانیا انتخاب کردند.

آلی اسمیت

آلی اسمیت

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ آلی اسمیت برترین نویسنده حال حاضر بریتانیا و ایرلند شد. این نتیجه از یک نظرسنجی که از 200 منتقد، صاحب‌نظر و نویسنده انجام‌گرفته به دست آمده است.
 
به غیر از آلی اسمیت، سه زن دیگر نیز در پنج رتبه نخست این نظرسنجی قرار دارند؛ هیلاری منتل، زادی اسمیت و ایمیر مک‌براید سه زن دیگر حاضر و کازوئو ایشی‌گورو تنها نویسنده مردی است که در نظرسنجی به عنوان پنج نویسنده برتر انتخاب شده‌اند.
 
این نظرسنجی توسط مجله «تی‌ال‌اس» در بریتانیا و با هدف پشت سر گذاشتن نسل قدیمی نویسندگان چون مارتین آمیس، جولیان بارنز و ایان مک‌ایوان انجام شده است. آلکس کلارک، منتقد و نویسنده این مجله از کارهای اخیر آلی اسمیت تمجید کرده و معتقد است آثار اسمیت نشان‌دهنده فرهنگ کشورش است. او برای نمونه از «پاییز» نام می‌برد که نامزد دریافت جایزه «من‌بوکر» نیز شده بود.
 
از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند درخواست شده بود تا ده اثر از نویسندگان موردعلاقه خود معرفی کنند؛ «آثاری که به شدت آن‌ها را تحت تأثیر قرار داده است و نویسنده‌ای که پیش‌بینی می‌کنند در آینده با اثری شگفت‌انگیز دنیا را شوکه کند.» کولم توبین، نیکولا بارکر، آلن هالینگ‌هِرست، آن اینرایت، سباستین بارری، و جون مک‌گرگور دیگر نویسندگانی هستند که در فهرست ده نفر اول قرار دارند. در این فهرست پس از مک‌گرگور نویسندگانی چون دبرا لوی، تام مک‌کارتی، سالی رونی، کامیلا شمسی، ریچل کاسک، گوئندلین رایلی، سارا واترز، و کلیر لوئیس-بنت قرار گرفته‌اند.
 
کلارک می‌گویند بسیاری از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند- ویراستاران، نمایندگان تبلیغاتی نویسندگان و دانشگاهی‌ها- اعلام کردند اگر فرصت دیگه‌ای به آن‌ها داده شود نویسندگان دیگری انتخاب می‌کنند. نویسندگانی که تازه‌نفس هستند و نسل آینده دنیای ادبیات را در بریتانیا و ایرلند شکل خواهند داد.
 
کلارک معتقد است رمان در حال حاضر با چالش‌های زیادی روبه‌رو است. گزارش شورای فرهنگی بریتانیا نشان می‌دهد داستان‌نویسان درآمد زیادی از نگارش رمان به دست نمی‌آورند و چندی پیش ویل سِلف، نویسنده شهیر انگلیسی در مصاحبه با مجله «آبزرور» هشدار داد داستان بلند در آینده به فرمِ فرهنگیِ حاشیه‌ای تبدیل خواهد شد و در نهایت از بین می‌رود. همین موضوع سبب شده است تا مجله «تی‌ال‌اس» این نظرسنجی را انجام دهد تا بار دیگر نظر دیگران را به این فرم ادبی جلب کند.

نظر شما